Gianluca Vacchi, un romantic incurabil! Unde şi-a dus iubita şi ce gest a făcut pentru ea VIDEO

 

Se ştie că Gianluca Vacchi este un mare petrecăreţ, iar fanii abia aşteaptă postările omului de afacrei, pentru a vedea pe unde se mai plimbă. Pe lângă talentul la dans, Gianluca este şi un romantic incurabil. Iar imaginile de mai jos vorbesc de la sine!

Italianul Gianluca Vacchi a făcut un gest de milioane. Pentru că o iubeşte enorm pe femeia care îi este alături, milionarul i-a pregătit frumoasei venezuelence, o cină romantică pe plajele însorite din Maldive. Momentul a fost surprins într-un filmuleţ pe care afaceristul l-a postat pe pagina personală de socializare, iar fanii nu au ezitat să îl felicite pentru gestul romantic, motiv pentru care aprecierile au venit una după alta.

Aşa escapadă să tot ai! Parcă dragostea prinde culoare pe nisipul fin şi unde-i mult soare! Nici nu se putea altfel, mai ales că milionarul o răsfaţă pe iubita model în cele mai luxoase destinaţii. Mai mult de atât, pentru că este îndrăgostit până peste cap, Gianluca Vacchi îi face surpriză după surpriză frumoasei femei de lângă el.

Astfel încât, în urmă cu puţin timp, afaceristul i-a pregătit partenerei de viaţă un mic dejun, la piscina hotelului, unde s-au cazat, într-o altă vacanţă. Un mic dejun copios de unde nu a lipsit, pe lângă sucul de portocale şi cafea, o sticlă de şampanie, pentru că de! Niciodată nu este prea devreme de a gusta din bulele fine.

După momentul romantic, Gianluca Vacchi şi iubita lui s-au bucurat în continuare de piscina privată şi de masaje. Iar pentru că banii nu contează pentru el, a ales camera cu cea mai frumoasă privelişte. Cameră care a costat o mie de euro o singură noapte, dar pâna la urmă nu te mai uiţi la bani, atunci când vezi zâmbetul larg al persoanei iubite.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest