Gigi Becali, prima reacție după ce a pierdut procesul cu Anamaria Prodan: „Asta-i discriminare, că am zis că nu fac afaceri cu femei?”

 


Gigi Becali, prima reacție după ce a pierdut procesul cu Anamaria Prodan. Impresara se află într-o perioadă extrem de tensionată din viața ei. Aceasta nu are conflicte doar din cauza divorțului, ci și în mediul profesional. Se pare că ea l-a denunțat pe Gigi Becali la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, după ce acesta ar fi făcut câteva declarații care au deranjat-o pe divă. Mai mult, el a fost amendat, iar acum oferă prima declarație cu privire la a acest subiect!

Gigi Becali și Anamaria Prodan se află într-un conflict de proporții! Sexy-impresara l-a denunțat pe patronul FCSB la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, după ce afaceristul a făcut o serie de declarații care au deranjat-o pe divă. Ieri, aceasta a postat pe Instagram hotărârea luată de CNCD, dar și un mesaj extrem de dur pentru adversarul ei. Acum, Gigi Becali oferă primele reacții cu privire la acest subiect.

Cei doi se află acum la cuțite după ce Anamaria Prodan a luat hotărârea de a-l denunța. Se pare că Gigi Becali nu oprește scandalul și face primele declarații cu privire la acest subiect.

„Nu mă interesează ce decizie au luat ei. Ce discriminare? Asta-i discriminare, că am zis că nu fac afaceri cu femei? Sunt niște prostii', a spus Becali, potrivit fanatik.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest