Gina Pistol, un exemplu pentru toate vedetele! A renunțat la rochițe și pantofi pentru costumația de pandemie / VIDEO

 

Dacă până acum o vedeam pe Gina Pistol în ținute, care mai de care, mai sexy, ei bine, de data aceasta, se pare că vedeta respectă cu strictețe sfaturile date de autorități și s-a echipat corespunzător. Iar drept mărturie stau chiar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro cu blondina, în timp ce se afla la cumpărături.

După ce a petrecut o bună bucată de timp în centrul comercial, Gina Pistol a ieșit cu două plase pline și o altă pungă și mai încărcată. Iar de remarcat este faptul că blondina s-a echipat corespunzător, cu mănuși, mască, dar și ochelari pe ochi.

Odată întoarsă la mașină, Gina Pistol și-a așezat cumpărăturile pe bancheta din spate a bolidului de lux pe care îl deține, s-a urcat la volan și s-a îndreptat, cu rapiditate, către casă, potrivit Spynews.ro.

S-a alăturat teledonului român

Gina Pistol se numără printre vedetele care s-au alăturat teledonului român pentru a răspunde apelurilor românilor de pretutindeni și pentru a strânge fonduri pentru spitalele care se ocupă de pacienții infectați cu COVID-19.

Scopul teledonului Români Impreună este să ofere cât mai multe stații ATI și/sau ventilatoare Spitalelor de Boli Infecțioase, Spitalelor Județene și Municipale, Secțiilor Neonatologie ATI. O stație ATI înseamnă: injectomate și perfuzomate, monitor de funcții vitale pentru terapie intensivă, sistem de încălzire pacient, pat de terapie intensivă, ventilator mecanic de medie și/sau înaltă performanță, laringoscop.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest