Gino Iorgulescu promite ajutor familiei care și-a pierdut copilul în accident! Informaţii cutremurătoare VIDEO

 

După accidentul produs de fiul său, Mario Iorgulescu, care s-a soldat cu moartea unui tânăr de 24 de ani, tată a doi copii, Gino Iorgulescu a transmis în cursul zilei de marţi că a luat legătura cu rudele decedatului şi a promis ajutor financiar pentru cei doi copii rămaşi fără părinte.

Atât Gino Iorgulescu, cât şi soţia acestuia, Gabriela, au transmis marţi un comunicat de presă în care au dovedit faptul că au luat legătura cu rudele tânărului decedat, potrivit MediaFax.

„În aceste ore grele pentru noi toți cei atât de afectați de tragedia din noaptea de 8 septembrie, vă putem spune că am luat legătura cu familia tânărului decedat. Durerea noastră este mare, rugămințile noastre către Dumnezeu nu se opresc nicio clipă. Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în fața lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămași fără tată. Știm că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omenește posibil pentru creșterea și educația lor, pentru ca drumul copiilor în viață să fie cât mai bun”, au transmis Gino Iorgulescu, și soția sa, Gabriela, părinţii lui Mario Iorgulescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest