Giula Nahmany a găsit echilibrul vieţii! A dezvăluit public secretul

 

Giula Nahmany a descoperit care este calea spre fericirea absolută şi l-a dezvăluit într-un interviu exclusiv.

Mulţi caută cheia spre fericire, iar Giulia Nahmany a reuşit să o găsească. Aşa cum mulţi au spus-o şi până acum, şi artista a descoperit-o pe pielea ei: echilibrul.
"Îmi ascult sufletul și ceea ce este în interior și merg mai departe. Mă mențin și mă bucur că am găsit acest echilibru, să știu ce îmi face bine, ceea ce îmi face mai puțin bine. Familia și copiii îmi aduc această bucurie sufletească și împlinire. Este incredibil ce poate să facă un om într-o viață și sunt binecuvântată că pot să fiu și mamă, și artistă, și business woman"; spune Giulia despre cheia spre fericire.

În ceea ce priveşte relaţia de cuplu, vedeta ştie ce poate strica o relaţie şi simultan ce poate face o relaţie să meargă bine. Gelozia şi susţinerea sunt condiţii obligatorii.
"Dacă un bărbat este gelos, dacă nu susține o femeie, nu poate să funcționeze o relație. Gelozia nu face bine unei relații. Eu nu sunt o persoană geloasă, nici soțul meu nu e, și cred că asta este unul dintre motivele principale pentru care supraviețuim atât de puternic. Nu aș putea să stau cu o persoană care mă sufocă", a mărturisit actriţa.

Cine e Giulia Nahmany
Designer de bijuterii şi cântăreaţă, Giulia Nahmany a devenit şi actriţă şi şi-a îndreptat atenţia spre Hollywood. Eforturile ei nu au rămas fără rezultat. A obţinut rolul principal într-o producţie româno-americană, în distribuţia căreia este şi Jane Seymour, renumită pentru rolul principal din serialul Dr. Quinn.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest