Giulia, decizie radicală din cauza virusului din China! Ce sfaturi le-a dat părinţilor care îşi duc copiii în mall, în plină pandemie de coronavirus

 

După ce autorităţile au decis să închidă grădiniţele şi şcolile ca formă de combatere a răspândirii virusului din China, mulţi părinţi s-au trezit într-o situaţie destul de delicată. Dar printre acesţia nu se numără şi Giulia Anghelescu, care şi-a facut „un plan de atac” din timp, pentru a-şi proteja copiii şi familia.

Giulia Anghelescu şi-a luat deja măsuri de precauţie, pentru a nu se supune niciunui risc, atât pe ea, cât şi pe cei dragi. În cadrul unui mesaj pe contul său de socializare, artista şi-a sfătuit fanii să nu se pacicheze, indiferent de ce se întâmplă, deoarece ar avea efectul de „paie pe foc”. Mai mult de atât, vedeta i-a sfătuit pe părinţii care o urmăresc, să nu considere timpul petrecut acasă cu copiii drept „o vacanţă” în care să iasă împreună la mall sau la locurile de joacă, ci să fie responsabili.

„Cred că cel mai important în această perioadă este să ne purtam responsabil și să rămânem calmi. Panica nu ne ajută cu nimic. Trebuie să înțelegem că această “vacanță” neașteptată a copiilor nu e prilej pentru a ieși cu ei la mall sau la locurile de joacă. Noi stăm acasă, ne jucăm, învățăm și căutăm tot felul de activități educative pe care să le facem împreună. Spălați-vă pe mâini cât mai des, mâncați fructe și legume pentru a vă crește imunitatea și pe cât posibil evitați locurile aglomerate”, a scris Giulia pe Instagram.

Mai mult de atât, chiar dacă le-a cerut oamenilor să nu se panicheze, artista a ţinut să precizeze că este o situaţie care trebuie luată în serios de toată lumea.

„Vom trece peste această perioadă dacă înțelegem că prevenția este cea mai importantă în acest moment și dacă încetăm să ne mai gândim că “nouă nu ni se poate întampla”. Acum e momentul să fim uniți și să ne gândim că e o situație pe care trebuie sa o tratăm cu maximă seriozitate!”, a mai scris vedeta pe rețeaua socială.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest