Giulia tună și fulgeră după ce mulți s-au pus pe distracție odată cu ridicarea stării de urgență! „S-au gândit că ar fi ok să își bată joc”

 

Giulia Anghelescu a reacționat extrem de dur la adresa oamenilor care au decis să celebreze ridicarea stării de urgență, într-o manieră iresponsabilă, din cauza căreia este posibil să aibă de suferit mii de români care au respectat cu strictețe măsurile impuse de autorități.

Giulia Anghelescu se numără printre cetățenii model care s-au izolat la domiciliu imediat ce situația a cerut-o și a respectat absolut toate măsurile luate pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Însă odată cu ridicarea stării de urgență, mai multe persoane cu un dor imens de petrecerile de vară și de distracția în aer liber, au decis să nu mai respecte regulile impuse de autorități și au dansat și au băut până dimineața într-un local din București.

”Astăzi a trebuit să le explic copiilor, din nou, de ce unii oameni iresponsabili s-au gândit că ar fi ok să își bată joc de săptămânile pe care le-am petrecut noi în izolare”, a scris Giulia Anghelescu în mediul online.

Mai mult de atât, vedeta care se afla în izolare de mai bine de zece săptămâni a mărturisit că deși îi este extrem de dor să revină la viața pe care o avea înainte, cât și să își revadă persoanele dragi, nu vrea să pună în risc pe nimeni, astfel până lucrurile vor fi cu adevărat mai bune, va sta în casă.

”Și nouă ne e dor de prieteni, de ieșit la joacă în parcuri, de natură însă ne-am obișnuit cu viață noastră nouă și ne place exact așa cum am construit-o în cele 10 săptămâni în care am reușit să învățam să fim responsabili, empatici, mai buni, mai conștienți de lucrurile care ne fac cu adevărat fericiți”, a mai spus Giulia Anghelescu pe contul ei de Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest