Grasu XXL, îmblânzit de Laura Andreșan! Povestea de dragoste a cuplului controversat!

 

Laura Andreșan și Grasu XXL trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de 13 ani! Cei doi s-au cunoscut în 2007 la filmările unui videoclip, iar de atunci au rămas împreună. Și după cum știm, relația lor a fost presărată cu de toate, însă în ciuda tuturor problemelor și neînțelegerilor, au reușit să treacă peste toate obstacolele!

Chiar dacă încă nu au ajuns în fața altarului, Laura Andreșan și Grasul XXL formează una dintre cele mai solide familii din showbiz-ul autohton, de care se ocupă în permanență. De când au devenit părinți, cei doi și-au continuat activitățile, din trecut, însă mare parte din timp o dedică educării și creșterii fiicei lor. Mai mult decât atât, noul rol i-a schimbat extrem de mult pe cei doi.

Fosta “Profă de sex” a renunțat să mai apară în lumina reflectoarelor și s-a dedicat în întregime fiicei sale. Cu toate acestea, Laura Andreșan este extrem de activă pe contul său de instagram, unde postează imagini emoționante cu partenerul de viață și cu rodul dragostei lor.

Ipostazele în care s-a lăsat fotografiat Grasu XXL a reușit să îi uimească pe toți! Cunoscut drept un bărbat dur, artistul și-a lăsat la vedere partea vulerabilă pe care o are atunci când se află în intimitatea familiei sale.

"Eu am vrut băiat, dar Bărbosul mi-a zis: Nu, tu ai fetiţă! Acum, când mă uit la ea, îmi dau seama că este senzaţie", a declarat Grasu XXL pentru Star Matinal de Weekend.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest