Gurile rele l-au dat falimentat, dar adevărul este cu totul altul! Cum are de gând să se îmbogăţească Gabi Enache/ VIDEO

 

După ce s-a tot vehiculat că Gabi Enache nu mai are nici după ce bea apă, iată că adevărul este cu totul şi cu totul altul! Celebrul fotbalist plănuieşte să se îmbogăţească, iar mai jos găsiţi toate detaliile!

Au existat zeci de articole în care s-a scris că Gabi Enache este falit, iar cariera lui a apus. Dar lucrurile stau cu totul altfel! Celebrul fotbalist şi-a deschis o linie de haine de care se pot bucura atât bărbaţii, cât şi femeile, iar pentru afacerea asta îl ajută chiar şi partenera de viaţă.Aşa că pregătiţi-vă de o colecţie genială de articole vestimentare!

În caz de vă întebaţi dacă asta este singura lor sursă de venit, atunci răspunsul este „NU”. Pe lângă noua linie de haine pe care au de gând să o lanseze, Lena face bănuti şi din cozonaci, dar alte prăjituri – o afacere, cu adevărat, profitabilă.

Aşadar, lucrurile sunt chiar roz în familia lui Gabriel Enache. Şi nu o spunem noi, ci ne-a mărturisit chiar el! Celebrul fotbalist a oferit un interviu, în exclusivitate, pentru Antena Stars, unde a vorbit cu lux de amănunte despre afacerea pe care o dezvoltă alături de partenera sa de viaţă.

„Prioritatea noastră şi priorităţile noastre sunt cu totul altele în momentul de faţă. Nu mai contează ce maşină am, ce fac... Avem cu totul alte investiţii importante pentru viitor, pentru famiile noastre. De câte luni am început şi ne iese foarte, foarte bine. (...) Eu doar atât pot să spun în legătură cu lucrurile care au apărut, cu maşina. A fost maşina Lenei, eu i-am făcut-o cadou de ziua ei şi noi am ajuns la un numitor comun în care aveam două maşini şi e total nefolositor să avem două maşini.” a spus Gabriel Enache.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest