Muzica este viaţa ei! Elena Gheorghe, aşa cum a evolut

 
+4 click pentru
galerie

Prietenie, amintiri pentru o viaţă, finaluri fericite şi începuturi pline de speranţă! Cam aşa putem să descriem, în câteva cuvinte, viaţa Elenei Gheorghe. Însă, cine-şi mai aduce aminte de începuturile ei?

Elena Gheorghe a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani. Artista a cântat la aceea vreme un duet chiar cu mama sa, cântăreaţa de muzică populară, Marioara.

În adolescenţă a participat la câteva festivaluri naţionale, iar în anul 2000, Elena a câştigat trofeul festivalului "Ursuleţul de Aur" din Baia Mare. De atunci, totul s-a ţinut lanţ.

La finele anului 2002, Elena a devenit solista trupei Mandinga alături de care a lansat albumul "Soarele meu" . Patru ani mai târziu, Elena a ales să îşi înceapă cariera solo.

Cum toate lucrurile păreau aranjate pe plan profesional, solista i-a lăsat loc şi lui Cupidon. Aşa se face că în 2011, artista s-a căsătorit cu trombonistul Cornel Ene. Cei doi au împreună un băieţel, Nicolas Răzvan.

Familia nu a determinat-o pe artistă să se retragă de pe scena muzicală. Din contră, Elena are parte de sprijinul soţului ei şi se împarte cu succes între carieră şi viaţa de familie.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest