Horia Brenciu, despre cea mai mare dramă a vieţii sale: „Amintirile te învăluie şi te doboară” VIDEO

 

Horia Brenciu este o prezenţă efervescentă în showbiz-ul românesc! Artistul îşi merită renumele de „showman” datorită energiei debordante pe care o are ori de câte ori se află pe scenă şi nu numai. Şi tocmai pentru că mereu se afişează cu un zâmbet uriaş pe faţă, nu mulţi cunosc drama prin care a trecut cântăreţul, încă de la vârsta de 11 ani.

Horia Brenciu a trăit o drama în copilărie. Încă de la o vârstă fragedă, artistul şi-a pierdut mama, după ce a pierdut lupta cu cancerul. În cadrul unui interviu, oferit pentru lizetaoprea.ro, cântăreţul a mărturisit că deşi au trecut decenii de când cea care i-a dat viaţă a trecut în nefiinţă, dorul creşte cu zi ce trece.

Tragedia a avut loc atunci când Horia Brenciu avea doar 11 ani. La acea vârstă, artistul nu a conştientizat prea mult ce va reprezenta pierderea mamei pe parcursul anilor. Ajuns la maturitate, dorul şi amintirile s-au năpustit asupra lui, făcându-i o mare gaură în suflet.

„Cu cât eşti mai mare în vârstă, cu atât gaura şi drama şi amintirile te învăluie şi te doboară. E ca şi când vârsta este direct proporţională cu gaura în suflet. La 11 ani nu aveam prea multe amintiri cu mama, dar simţeam că pierd ceva important. Nu am avut timp să o jelesc. Pe mine mă încarcă de fiecare dată când văd familii, când văd filme de dragoste, când văd copii şi mame unii lângă alţii. De fiecare dată îmi place imaginea asta, probabil e o repercusiune a copilăriei…”, a declarat Horia Brenciu pentru lizetaoprea.ro, referindu-se la mama lui, Marinela, soprană la Teatrul Muzical la Braşov.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest