Horoscopul chinezesc al lunii iulie! Bivolul este cel mai afectat, iar calul leagă prietenii pe viață

 

Anca Dimancea a venit la ”Star Matinal” pentru a vorbi despre zodiacul chinezesc și la ce trebuie să se aștepte fiecare zodie.

Luna iulie este o lună benefică pentru aproape toate zodiile. Iată cătrei zodii îi va merge foarte bine și cine trebuie să se ferească în luna iulie de bârfe!

Șobolanul nu are parte de o lună benefică. Vor exista mici obstacole în sănătate, mare grijă la bolile rinichilor.

Bivolii sunt cei mai afectați și trebuie să aibă grijă în luna iulie. Este dificil să își găsească un loc de muncă, să ia decizii importante, nu se recomandă să se semneze acte importante.

Tigrul - mai puțin afectat decât Bivolul și să fie puțin mai vocal, să nu enerveze.  Nu lua decizii prea importante.

Iepurele nu o duce prea bine. Este o lună plină de evenimente și nu trebuie să ia măsuri importante. Este o lună de putere și în care vine steaua dragostei pe sectorul lor. Pot fi promovați și bine priviți.

Pentru Dragon, este o lună mai slabă. Mare grijă pe partea de membre și de articulații. Fără voia lor se întâmplă. Este o lună cu element pământ și pot apărea mici afecțiuni și niște boli legate de aparatul digestiv, mai bine nu mănâncă decât să facă acest pas.
Mare grijă și la ce spun.

Șerpii sunt ceva mai impulsivi și pot preveni problemele. Nu survin probleme de sănătate, este o lună cu suișuri și coborâșuri. Trebuie să facă niște lucruri prea mari ca să li se înfunde. Și ei riscă să se accidenteze. Să nu se aștepte la lucruri nemaipomenite.

Calul - este pe mare val. Face surf, are o lună plină și care nu obosește. Este plăcut și dorit la muncă, poate stabili prietenii foarte stabile. Este o lună bună. Se creează o chestie magică și se impune în fața celorlalți. Este cea mai bine aspectată zodie.


Oaia - este luna lor, dar nu neapărat de energie. Se recomandă să nu intre în bârfe, poate fi diplomată, dar nu întotdeauna. Nu este luna în care să se lase provocată. Pot apărea mici probleme la serviciu și probleme în familie.


Maimuța - mare grijă. O duc bine din punct de vedere finaciar.

Cocoș - o lună plină cu muncă, se poate îndrăgosti, are această predispoziție și se poate îndrăgosti în afara relației. Are o lună minunată, fără obstacole, poate face orice în această lună și îi poate aduce prosperitate.
În a doua parte a anului poate da lovitura.


Câinele - atenție la furturi, este cam agitat, nu se recomandă violențele verbale, nu prea stă locului. Se recomandă să se îmbrace în albastru.

Mistrețul - pot fi furturi de idei la locul de muncă, are aceeași soartă ca și câinele, dar poate pierde bani.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest