HOROSCOPUL ZILEI - 9 Martie: "Trei zodii sunt în impas! Nu lua decizii radicale"

 

O zi plăcută! Un semnificativ de energie, de optimism, de bună dispoziţie faţă de zilele trecute, pentru că acum avem parte de multe planete în semne de foc.

Berbec- horoscop luna Martie

Clarificări: veţi depăşi faza unor amabilităţi, a unei oferte de pornire şi veţi intra în detalii, ca să nu existe neînţelegeri mai târziu. Veţi fi gând la gând cu partenerul de viaţă în ceea ce priveşte o deplasare în acest sfârşit de săptămână, dacă nu v-aţi făcut încă rezervarea.

Taur- horoscop luna Martie

Apar situaţii în care trebuie să vă apăraţi interesele, mai ales pe cele de natură financiară, verificaţi acte, cifre, condiţii de livrare sau de garanţie. Astăzi deciziile cele mai bune nu vin după analize sofisticate ci, mai degrabă, ascultându-vă instinctul, vocea aceea interioara.

Gemeni- horoscop luna Martie

Veţi fi puşi în faţa unei oferte destul de tentante ce nu vă lasă prea mult timp de gândire, din păcate. Ar fi o şansă pentru cei ce nu sunt angrenaţi actualmente într-un proiect satisfăcător, în caz contrar însă, probabil că nu merită efortul.

Rac- horoscop luna Martie

Vă zbateţi să îndepliniţi termene de predare, să satisfaceţi chiar şi cele mai exigente aşteptări, căci sunteţi convinşi că de aceste rezultate poate depinde un viitor mai bun pentru voi. Oboseală si încordare totuşi ar trebui să vă acordaţi un timp rezonabil pentru refacere în zilele care urmează.

Leu- horoscop luna Martie

Se pare că nu veţi mai amâna o vizită în localul favorit sau la un teatru, film ca să vă faceţi perechea fericită, dacă acest lucru nu s-a putut întamplt chiar ieri. Detectaţi poate o combinaţie imobiliară care v-ar aduce un câştig de natură financiară sau o rezolvare locativă mulţumitoare.

Fecioară- horoscop luna Martie

Simtiţi poate că a sosit momentul să luaţi iniţiativă şi să nu mai aşteptaţi un semn din partea altora. Vreti să vedeţi o situaţie finalizată dacă tot aţi promis aşa ceva sau v-aţi propus. Posibil să încercaţi tehnici, instrumente sau abilităţi pe care nu le-aţi folosit de multă vreme, dar rezultatele să se vadă.

Balanţă- horoscop luna Martie

Aţi putea înregistra un succes de etapa, va veti convinge  însă ca pana la final mai sunt destule lucruri de pus la punct. Negocieri mai vechi s-ar putea finaliza acum cu un contract, ar putea fi ceva de proba ce se poate extinde automat dupa indeplinirea unor bareme

Scorpion- horoscop luna Martie

Se poate să vă lăsaţi pradă unor dorinţe sau unor oferte şi să constataţi într-un final că aţi depăşit cu mult bugetul estimat. Este o zi excelentă pentru cei care se află la un început de carieră, dar şi pentru cei care vor să abordeze sarcini şi proiecte mult mai dificile decât până acum.

Săgetător- horoscop luna Martie

Ar trebui să vă observaţi, o stare de nerăbdare sau de impulsivitate v-ar putea face să daţi cu piciorul unei situaţii care se poate dovedi avantajoasă într-un timp destul de scurt. Aţi putea, însă, să vă puneţi în valoare farmecul, talentul şi inventivitatea şi să obţineţi chiar şi aplauze.

Capricorn- horoscop luna Martie

Nu vă dau pace gânduri, amintiri, temeri, întamplări din trecut de ale căror consecinţe nu sunteţi înca siguri. Va trebui, însa, să luaţi la numărat şi argumentele care sunt de partea voastră, să ţineţi cont şi de elementul şansă.

Vărsător- horoscop luna Martie

Cerebral ca de obicei, se poate să fiţi cel care ridică nişte semne de întrebare şi readuce lucrurile pe un făgaş normal. Simpatie şi popularitate neaşteptate, se poate să primiţi acum un cadou sau un mesaj care nu v-au fost adresate în ziua de ieri.

Peşti- horoscop luna Martie

Posibil sa vă oferiţi voluntar pentru o activitate nu lipsită de dificultăţi, tocmai pentru că vă simţiţi stăpâni pe voi, conştienţi de valoarea voastră. Oricum, o zi solicitantă pentru voi, dar vă puteţi spori prestigiul, respectul care vi se acordă.

Citeşte şi: Topul celor 5 zodii care se răsfaţă la pat în luna Martie


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest