I-a închis gura! Ce replică acidă i-a dat Vulpița lui Jador, după ce i-a “furat” locul 1 din trending: “E dușmanul nostru”/ VIDEO

 

La scurt timp după ce piesa Vulpiței cu Axinte a ajuns numărul 1 în preferințele muzicale ale românilor, de pe YouTube, o altă creație muzicală „le-a luat fața”. Mai precis, melodia „Dau Moda” a lui Jador cu Lino Golden. Invitată în platoul emisiunii „Star Matinal”, celebra Veronica Stegaru i-a dat replica artistului, după ce acesta i-a râs în față că a detronat-o.  

Confruntarea dintre Vulpiță și Jador continuă! Iritată de faptul că piesa ei se află pe locul 2, Veronica Stegaru a mărturisit în platoul matinalului de la Antena Stars, că Jador este dușmanul ei și că nu ar vrea să colaboreze niciodată cu el. În schimb, nu ar zice „nu” unei piese împreună cu „Tzancă Uraganul”.  

„Nu vreau să cânt cu Jador, pentru că el este pe locul 1 și vreau ca el să fie pe locul 2. E dușmanul nostru. Și nici cu Michael Jackson, nici cu Vârciu, nici cu Andrei Ștefănescu, dar vreau cu Tzancă Uraganul.” a spus Vulpița.

Mai mult de atât, Vulpița a mărturisit că de când a devenit cunoscută în România, mulți dintre oamenii care obișnuiau să îi fie aproape, s-au îndepărtat de ea, din cauza invidiei. Dar în ciuda tuturor gurilor rele, inceacă să nu se lase afectată de vorbele lor și să evolueze, în continuare.

Și pentru că își dorește, cu adevărat, să fie locul 1 în trending, din nou, Vulpița și-a enumerat calitățile pe care consideră că le are, ca cei care nu au plăcut-o până acum, să o facă de acum încolo.

„Sunt naturală. Sunt o fată cuminte și am lăsat obiceiurile, adică ce făceam eu inainte.” a mai spus Vulpița.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest