Ianna Novac, mărturisiri despre a doua sarcină: „Primele trei luni au fost foarte dificile!”

 

Ianna Novac va deveni mămică pentru a doua oară, iar artista aşteaptă cu nerăbdare momentul când îşi va strânge băieţelul la piept. Însărcinată în luna a şaptea, aceasta oferit detalii despre frumoasa perioadă a vieţii ei.

În cadrul emisiunii „Star Matinal”, Ianna Novac a vorbit în exclusivitate, despre cea de-a doua sarcină, dar şi despre predicţia pe care a făcut fetiţa ei, că va avea un frăţior. Se pare că micuţa Erika, a început deja să fie geloasă, chiar dacă încă nu a cunoscut noul membru al familiei.

"Ne-a zis așa într-o zi că ea vrea să aibă un frățior pe care să-l cheme Alexandru. Au trecut două zile, eu nu mă simțeam bine, am făcut un test ca să văd dacă Erika nu este un mic Nostradamus. Și am aflat că sunt însărcinată. Frațiorul este foarte dorit, era momentul să mai vină un nou membru al familiei să împlinească dragostea noastră. Eu cu Tavi dintotdeauna am știut cum să-i cheme pe copiii noștri, de pe vremea când nu ne cunoșteam. Asta e când ceva e predestinat. Erika și l-a dorit foarte mult.

Noi nu eram porniți neapărat, dar anul acesta s-au mai schimbat lucrurile. Dumnezeu ne-a oferit o binecuvântare, Erika are deja un pic de gelozie. Este total diferită sarcina, primele trei luni au fost foarte dificile. Nu mă simțeam bine deloc, dar mi-am mai revenit. Tot mai simt un pic de oboseală. Așa am înțeles, că bărbații vin greu pe lume. Mai avem două luni și nasc.", a declarat Ianna Novac, la Star Matinal.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest