Îi face toate poftele actualei soţii, în timp ce este acuzat că îşi neglijează copilul! Gabi Enache, într-o ipostază controversată VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Puteri asupra lui Gabi Enache, căci el este bărbatul din imagini, are şi Lena, actuala lui soţie. Acuzat de Mădălina, fosta soţie, că îşi negllijează fiica, fotbalistul îi face toate poftele noii femei din viaţa sa. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

După răbufnirea Mădălinei Enache pe reţelele sociale, unde a mărturisit că cel care i-a fost partener de vaiţă nu a ajutat-o cu niciun sfanţ, în educația şi creşterea copilului pe care îl au împreună, fundaşul Astrei Giurgiu a fost surprins de cei mai vigilenţi paparazzii din România, în timp ce avea grijă să ii satistfacă toate dorinţele Lenei, actuala soţie.

Spre exemplu, în urmă cu câteva zile paparazzii Spynews.ro i-au surprins pe Gabi şi Lena Enache într-un mall din Bucureşti. Dornic să-i satisfacă poftele, la cererea Lenei, cei doi au mers la un magazin unde se comercializau bijuterii de lux. Frumoasa blondină a ştiut exact ce îşi doreşte, iar sportivul i-a făcut pe plac fără să obiecteze.

Nici noi nu ştim ce i-a făcut Lena lui Gabi Enache, dar cert este că bărbatul vrea să îi satisfacă toate dorinţele femeii din viaţa lui. Astfel, pentru mai bine de 30 de minute, fotbalistul a aşteptat ca soţia sa să se uite la obiectele preţioase expuse. Efortul blondinei nu a fost în zadar. În cele din urmă, aceasta a găsit câteva podoabe care să îi placă. Astfel, Lena Enache a plecat fericită din magazinul respectiv, iar în semn de mulţumire, l-a luat de mână pe bărbatul ei.

Mădălina, fosta soţie a lui Gabi Enache, a răbufnit la adresa fotbalistului şi l-a acuzat că îşi neglijează fiica, asta după ce Gabi Enache i-a reproşat că îi poartă numele pe unele reţele sociale.

„După trei ani de procese, termene, promisiuni...gonită din casă şi fără niciun ajutor financiar pentru copil, fostul soţ şi tatăl copilului meu are o problemă existenţială, numele şi Facebook-ul. (...) Ai tăi nu te întreabă şi dacă fata este bine, dacă are tot ce îi trebuie la grădiniţă? Aaa, nu...numele meu de pe Facebook era singura problemă, am înţeles, mă scuzi, te rog!" a fost mesajul postat de Mădălina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest