Îi testează răbdarea! Ce gest neașteptat a făcut Bianca Drăgușanu, după ce Alex Bodi i-a făcut pe plac, până și în papuci/ VIDEO

 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează, cu adevărat, cel mai controversat cuplu din showbiz-ul autohton! S-au despărțit, s-au împăcat, au divorțat, au făcut dezvăluiri șocante din interior mariajului, iar acum sunt în probe! Pentru că rănile blondinei cauzate de afacerist nu au fost vindecate, încă, Bianca îl supune la fel și fel de teste pe partenerul de viață, pentru a-i demonstra că, de data aceasta, între ei, lucrurile vor decurge altfel.

Mereu cu ochii în patru, paparazzii Spynews.ro au surprins gestul facut de Bianca Drăgușanu după ce Alex Bodi încearcă să o răsfețe, din plin. Afaceristul i-a comandat blondinei cele mai bune preparate, de la restaurantul de fițe, unde cei doi luau masa de obicei. Îmbrăcat în haine de casă și papuci, Alex Bodi a ieșit sa ia comanda, după care a intrat rapid în casă.

Ce ne-a atras atenția, în mod special, a fost gestul făcut de Bianca Drăgușanu imediat după ce iubitul a comandat mâncare. Blondina a plecat cu tot cu pachețel! Da, da! Exact cum auziți! Fosta asistentă TV a fost surprinsă de paparazii Spynews.ro în timp ce părăsește vila lui Bodi, însă nu oricum, ci cu plasele de bunătăți luate de afacerist. Și cum nu este niciodată singură, una dintre cele mai bune prietene a venit să o ia cu mașina și să o ducă acasă.

Îmbrăcată ca o adevărată divă, Bianca a pus plasele în portbagajul mașinii și s-a urcat în față. Cum este o fire atât de activă, blondina nu a rămas nici în ruptul capului captivă în casă. S-a urcat la volanul bolidului de lux și a mers direct la benzinărie! După ce și-a terminat treaba, bomba sexy și-a continuat drumul.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au recunoscut că au luat decizia de a-și mai acorda o șansă, după ce afaceristul a hotărât să facă primul pas spre împăcare. „Noi suntem în construcție și sunt aici pentru că vreau să îl cred. Îmi doresc foarte tare ca lucrurile să se schimbe în bine, dacă există această șansă.  Nu are ce să îmi reprșeze o și consider că mă iubește, dacă a făcut niște eforturi pentru a-mi demonstra niște lucruri, pe care, până acum, nu le-a mai făcut. Nu va fi ușor să trecem peste, nu cred că este simplu, dar nu cred că are cineva dreptul să ne judece. Suntem doi oameni asumați și nu vreau să mă mai explic în fața nimănui.” a spus blondina, în exclusivitate, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest