Ileana Badiu, speriată pentru viața soțului medic, după ce a operat un pacient depistat cu COVID-19! „Un stres incredibil”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Ileana Badiu se teme pentru viaţa soţului ei, medicul primar în chirurgie cardiovasculară,  Cătălin Badiu, după ce doctorul a fost nevoit să opereze un pacient depistat cu noul coronavirus!

Ileana Badiu a postat un filmuleț pe pagina sa de socializare, în care a mărturisit că deși vestea că partenerul ei de viață a operat un pacient infectat cu COVID a ieșit la iveală, rapid, în rândul apropiaților, motivul pentru care nu a putut dezvălui care este situația actuală a soțului ei, a fost din cauza panicii pe care a simțit-o preț de câteva zile.

„N-am fost capabilă să spun nimic pentru că am stat într-un stres incredibil, așa cum stau, cei care stau pe lângă doctorii care sunt foarte expuși. Într-adevăr, soțul meu, săptămâna trecută, a operat un pacient care a fost diagnosticat pozitiv COVID, însă a fost izolat de restul pacienților în timp util, iar acum este în regulă. Secția de chirurgie este în regulă, deși emoțiile sunt enorme.” a spus Ileana Badiu.

Mai mult de atât, vedeta a ținut să le transmită tuturor urmăritorilor săi, să stea acasă și să se gândească la toate cadrele medicale care își expun propria sănătate pentru a se ocupa de pacienții bolnavi.

„Stați acasă și lăsați medicii să își facă treaba, iar noi cei care stăm acasă, trebuie să ne izolăm.” a mai spus Ileana Badiu, în cadrul filmulețului postat pe contul său personal de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest