Ilie Năstase nu își mai poate vedea fetele, după decizia luată de Amalia, fosta soție: „E greu”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Amalia Năstase și-a luat toate măsurile de siguranță din cauza pandemiei de coronavirus. Vedeta s-a autoizolat la domiciliu, alături de fetele ei. Și astfel, fostul mare tenismen Ilie Năstase își poate vedea fiicele doar prin video call.

De cealaltă parte și Ilie Năstase și-a luat și el câteva măsuri de precauție, după cum a dezvăluit în exclusivitate pentru Antena Stars. „E greu pentru toată lumea, dar trebuie să fim disciplinați și asta trebuie să facem. Mă spăl pe mâini de două-trei ori pe zi, pentru că am auzit ca protejează. Asta facem. Noi rămânem cât mai mult la Constanța, acum suntem la soacră-mea.” a spus Ilie Nastase, exclusiv pentru Antena Stars.

S-a mutat la Constanța, de dragul Ioanei Simion

Ilie Năstase a decis să se mute acasă la actuala soție, Ioana Simion, în Constanța, orașul în care s-a născut aceasta. Decizia de a părăsi Capitala a fost luată de fostul mare tenismen în urma dorinței de a avea liniște și de a se bucura mai mult de partenera de viață.

"Mă mut acolo pentru că e liniște și nu e niciun paparazzo. Aici, în București, ne urmăreau non-stop. Au venit de curând după noi la lansarea unei mașini. De acolo ne-au urmărit la restaurant, după nu mai știu unde. Apoi au scris un articol cu «Imagini fabuloase cu Marica și Năstase». Mă întrebam ce au oamenii ăștia cu noi”, a afirmat Năstase, pentru Xtra Night Show, în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest