Ilie Năstase, părăsit și de cea de-a cincea nevastă? A încercat să cumpere împăcarea cu daruri scumpe VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Între Ilie Năstase şi Ioana Simion lucrurile nu par deloc roz. După ce au anulat nunta programată în august, iată că acum se vehiculează că nu ar mai locui împreună.

Zonurile cum că relaţia celor doi se destramă nu au dispărut, ci din contră, pe zi ce trece, apar din ce în ce mai multe. Ioana Simion s-ar fi mutat din vila în care a stat alături de fostul tenismen, din cartierul Primăverii, într-un apartament închiriat, în Pipera. Motivul mutării ar fi fost faptul că au decis să îşi reevalueze sentimentele pe care şi le poartă şi pentru a vedea dacă mai are rost să continue relaţia.

Conform declaraţiilor pe care le-a oferit Ioana Simion, în urmă cu ceva timp, pentru Antena Stars, motivul anulării ceremoniei religioase din luna august, în care urma să îşi unească destinele în faţa lui Dumnezeu, a fost acela că nu s-au gândit bine la detaliile organizatorice şi trebuiau să îşi planifice timpul mai bine de atât.

"A fost o vară foarte aglomerată, legată și de botezul nepoțelei mele. Cred că Ilie s-a cam grăbit un pic atunci când a spus că va avea loc în luna august. Eu am venit și am schimbat un pic planurile pentru că nu vreau să știe nimeni când va avea loc. Sunt un om intim, îmi place să mă bucur de intimitate și dacă probabil va avea loc voi știi doar eu și cu el și apropiații. Eu am încercat să fiu discretă, viața mea mă privește doar pe mine. Eu nu am fost o femeie geloasă niciodată.", declara la acel moment Ioana Simion.

"Eu m-am grăbit puțin la început, că toată lumea mă întreba. Nu e asta o problemă.", spunea și Ilie Năstase.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest