Imagini de senzație cu Dani Oțil de pe terenul de fotbal! Le are cu sporturile extreme, dar nu știe să manevreze mingea/ VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Dani Oțil este un mare împătimit al sporturilor extreme și toată lumea știe că marile lui pasiuni sunt mașinile puternice, dar și motocicletele de teren. Și așa ar trebuie să și rămână, pentru că imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro ne-au arătat cam cât de... "talentat" este prezentatorul TV pe terenul de fotbal. 

Îmbrăcat lejer într-un tricou și pantaloni de mișcare, prezentatorul a fost surprins de Paparazzii Spynews.ro în timpul unui meci de fotbal, jucat între prieteni. La ceas de seară, Dani Oțil și prietenii lui și-au luat echipamentele necesare și au mers pe un teren de fotbal pentru a face puțină mișcare.

În imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro se poate observa cât de mult de implică Dani în meci și ce atenție acordă mingiei. Și chiar dacă nu puține au fost dățile când a alergat rapid pentru a prinde mingea, norocul nu prea a fost de partea prezentatorului.

Oboseala pare că a pus stăpânire pe omul de televiziune, iar asta pentru că a făcut pauze dese din alergat. Din fericire, coechipierii lui au fost cu ochii în patru și au reușit să ia mingea de la adversari pentru a înscrie.

Deși Dani nu s-a apropiat prea mult de poarta celeilalte echipe, efortul lui a fost ușor de observat. De multe ori, acesta s-a oprit de multe ori și și-a trecut mâna prin păr, semn că oboseala și-a spus cuvântul.

Cu toate acestea, nu putem nega că prezentatorul TV se menține într-o formă de invidiat. Dar nu vrem să ne credeți pe cuvânt, așa că dați play clipului de mai jos!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest