Imagini de senzație cu Daniela Crudu! Cum își petrece timpul cu mama sa, după ce femeia s-a întors de urgență în România/ VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Paparazzii Spynews.ro le-au filmat împreună pe cele două! Vedem ce se întâmplă între ele, după mulţi ani în care cea care i-a dat viaţă brunetei a locuit în străinătate.

Pandemia de coronavirus nu o sperie prea mult pe Daniela Crudu. Deoarece corpul său trebuie sa fie mereu perfect, indiferent de situație. Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe bruneta focoasă, în plină zi, în timp ce a ieșit să facă puțină mișcare, însă nu singură, ci însoțită de mama ei.

Aflată la volanul bijuteriei pe patru roți, Daniela Crudu a așteptat-o pe mama sa câteva minute, după care au pornit spre cel mai apropiat parc din Capitală. Odată ajunse acolo, Cruduța a coborât din bolid într-o ținută sport. Cu un maiou și o pereche de colanți super mulați, care au scos în evidență formele perfecte cu care fosta asistentă TV face senzație. După ce s-a îmbrăcat cu o geacă, Cruduța a luat-o ușor la pas, alături de mama ei.

Au povestit și s-au plimbat minue in șir, însă la scurt timp, Daniela Crudu nu a uitat motivul pentru care a ieșit din casă. Astfel că după ce si-a descurcat căștile a început să alerge, fiind urmată de mama ei. Nu e de mirare că bomba sexy are un corp care întoarce toate privirile, mai ales că aceasta găsește întotdeauna soluții pentru întreținerea fizică.

După ce a alergat o bună perioadă de timp, Daniela s-a întors la mașină, acolo unde o aștepta mama sa. A mai schimbat câteva vorbe, dupa care a pornit spre casă, dar nu înainte de a se asigura că totul este la locul lui și arată țiplă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest