Imagini de senzație cu Dorian Popa! De când s-au redeschis sălile de sport recuperează tot ce a pierdut/ VIDEO

 

Hâtz, Jhonnule... Dorian Popa nu lasă niciun milimetru de muşchiuleţ nelucrat! Păi cum altfel să arate aşa bombă dacă nu cu multă muncă în sala de forţă.. sau fiare! Dacă la începutul carierei era un puşti timid, acum s-a transformat în cel mai sexy bărbat din România.

Caliente rău! Când vedem cum trage Dorian Popa de fiare... pătrățele, bicepși, tricepși, gambe, sunt muncite cu multă sudoare ca să fie într-o formă de invidiat. Și nu numai cu sudoare, că doar obrazul subțire, cu cheltuială se ține!

Cântărețul ține foarte mult la imaginiea lui și are grijă mereu să fie țiplă atunci când iese în fața fanilor. Însă nu este singurul lucru cu care se poate lăuda. Dorian Popa nu a lăsat ștacheta jos și s-a ocupat până și de casă în cel mai mic detaliu pentru a arăta fiță.

“Eu sunt extrem de fericit că am terminat ași nu consider să existe construcție la care nu ai pierderi. Tot design-ul și conceptul sunt marca Babds & Dorian. Suntem destul de căpoși și ambițioși.” a spus Dorian Popa pentru Antena Stars.

Cât l-a costat vila de lux

În cadrul unui vlog de-al său, Dorian Popa le-a dezvăluit admiratorilor săi cât a investit în casa visurilor sale până a ajuns să arate așa cum și-a dorit.

”Undeva pe la 250.000 de euro de m-am oprit din numărat pentru că efectiv m-am speriat. Vă spun sincer sub ochii lui Doamne-Doamne că eu nu credeam că o să trec de 200.000 de euro. Planul meu era de fapt între 170.000-180.000 de euro cu toată casa cu tot cu piscină. Vă dați seama ce fabule aveam eu în cap. Am sărit bine de cifra de 300.000 de euro, dar totul este de prisos să mai discutăm asta acum.”, a spus Dorian Popa pe canalul său de YouTube.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest