Imagini de senzaţie cu fiul Nadiei Comăneci! Dylan calcă pe urmele mamei campioane VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Nadia Comăneci este o mamă mândră din cale-afară! Şi are şi de ce! Dylan, fiul pe care îl are cu Bard Conner este motivul principal de fericire al celor doi. Fiul gimnastei de nota 10 a României, calcă pe urmele acesteia şi are o latură sportivă extrem de dezvoltată!

Pentru că aşchia nu sare departe de trunchi,  încă de la vârsta fragedă de 13 ani, Dylan s-a apucat de gimnastică şi i-a furat toate „calităţile” mamei sale! Nadia Comăneşti se mândreşte la maximum de cel căruia i-a dat viaţă, aşa că ori de câte ori are ocazia, împărtăşeşte imagini şi filmuleţe de la antrenamentele acestuia.

În urmă cu ceva timp, Nadia Comăneci, a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, unde a vorbit şi despre pregătirea sportivă a lui Dylan: „În primul rând a avut bază de gimnastică de la 2 ani şi se vede. Este o mare diferenţa între el şi copiii din clasa lui, care nu au făcut. A plecat spre fotbal, hockey pe gheaţă şi ocazional, tenis. Munca este ceea ce te aduce pe locul pe care eşti. Ca să ai succes trebuie să munceşti. Nu există un alt sport, decât gimnastica, ce te învaţă forţă, viteză, mobilitate.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest