Imagini în exclusivitate cu bărbatul bcare o susține din umbră pe Monica Gabor/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Deși este o femeie extrem de frumoasă și curtată, Ramona Gabor nu a mai fost surprinsă în compania niciunui bărbat de când s-a mutat în Dubai… până acum. Și am aflat și motivul! Cine este cel care o susține din umbră?

Ramona Gabor a decis să nu își mai expună deloc viața personală, astfel că de când a plecat din țară, viața ei amoroasă a fost învăluită total în mister. Sora Monicăi Gabor a mărturisit în urmă cu ceva timp că “o viață intimă privată este o viață fericită”, astfel oferindu-le un răspuns tuturor celor care au întrebat-o dacă există cineva care să o împlinească.

„O viață privată este o viață fericită. Am mai spus-o și o repet: Nu voi posta niciodată un bărbat până nu devine soțul meu sau poate nici atunci. Am învățat că este atât de frumos să fii iubit și să iubești fără ca oamenii să îți judece relația.”, a scris Ramona Gabor pe Instagram, în urmă cu ceva timp.

După o bună bucată de timp de la declarațiile făcute, iată că Ramona Gabor s-a afișat cu milionarul care îi este alături de mai bine de trei ani. Potrivit informațiilor obținute, apropierea dintre ei a început încă din 2018 și recent s-au afișat împreună cu două outfit-uri asortate, semn că între cei doi ar fi mai mult decât o relație de prietenie.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest