Narcisa Moisa, totul despre nuntă şi botezul lui Kevin Ionuţ! Imagini în premieră din casa celei mai cunoscute soliste de manele! VIDEO

 

Antena Stars a intrat în premieră în casă uneia dintre cele mai cunoscute cântărețe de manele din țară. Narcisa ne-a primit în căminul ei și ne-a făcut cunoștință cu cel mai nou membru al familiei. Mai mult, ne-a spus că se pregătește și de nuntă.

Au adus pe lume doi copii, se iubesc enorm și formează o familie așa cum rar mai vezi în zilele noastre. Narcisa Moisa și Yoannes au deschis larg ușa casei pentru echipa Antena Stars, dar și sufletul și au povestit totul despre cele mai frumoase evenimente care le-au marcat viața.

„Prima dată, viața noastră s-a schimbat când a venit Davis, pentru că a fost primul și a fost o emoție mult mai mare, dar înainte să nasc nu mă gândeam că o să am pentru a doua oară emoții, dar uite că emoția a fost mult mai mare că am zis: doi băieți, nu îmi vine să cred” a spus Narcisa Moisa, extrem de emoționată și fericită, la „Star Magazin”. „Prin toamnă ne-am decis cu botezul, septembrie, octombrie, dar sperăm să avem timp printre evenimentele noastre și spectacolele, să ne facem timp să ne organizăm. Bunicii sunt la picioarele lor (ale copiilor, n.r.) și pe această cale le mulțumim din suflet. Foarte multă lume ne întreabă cu cine îl las pe micuț, că eu sunt tot timpul plecată...cu ajutorul lor!” a mai completat Narcisa Moisa.

„Îmi doream tot băiat, Narcisa era cu fetița. Sunt mândru că am 2 băieți, sunt fericit. Poate pe viitor (încă un copil, n.r.). Nunta în maxim 2 ani, deocamdată facem botezul, avem foarte multe evenimente, suntem full” a spus și Yoannes, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest