Imagini incendiare la Star Matinal, în timpul castingului pentru o nouă asistentă! Cine a câştigat semifinala, după proba costumelor de baie/ VIDEO

 
+7 click pentru
galerie

Star Matinal îşi caută asistentă! Aşa că cine era mai în măsură să organizeze castingul pentru o nouă domnişoară, care să îi ajute la prezentarea celor mai noi ştiri mondene, de la luni până joi, dacă nu Flick şi Popescu? Mai mult de atât, matinalii au apelat la ajutorul lui Cristi Pulhac şi Costin Gheorghe care au punctat fiecare prestaţie a domnişoarelor dornice să ocupe postul vacant.

În dimineaţa aceasta, telespectatorii s-au putut delecta cu trei frumuseţi, extrem de sexy, care au dat tot ce au avut mai bun ca să câştige semifinala! Beatrice, Gabriela şi Edith au trecut prin fel şi fel de probe, de la identificarea anumitor oraşe pe harta României, până la defilarea în costume de baie.

Cele trei domnişoare s-au descurcat extrem de bine, iar imaginile de mai jos stau drept mărturie. Dar cu toate acestea, doar una s-a remarcat mai mult decât celelelate. La proba costumelor de baie, Beatrice şi Gabriela au fost la egalitate, iar Edith a avut o notă puţin mai mică decât cele două. Departajarea a fost făcută în funcţie de probele anterioare, iar cea care a câştigat semifinala a fost Gabriela!

Dacă doriţi să vedeţi cine va fi noua asistentă de la Star Matinal, atunci staţi pe AntenaStars.ro!

Flick şi Răzvan Popescu reprezintă combo-ul ideal dacă vrei să îţi iei doza de energie de dimineaţă! Cei doi moderează emisiunea „Star Matinal” de luni până joi, de la 08:00 la 11:45. Iar pentru că în spatele unor bărbaţi puternici trebuie să existe o femeie şi mai puternică, atunci rămâneţi alături de noi să vedem cine va fi noua prezenţă feminină care vă va încânta dimineţile!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest