Imagini inedite cu Dan Diaconescu! Cum a fost surprins fostul om de televiziune, în timp ce soacra făcea piaţa/ VIDEO

 

A făcut avere de milionane şi chiar dacă în prezent nu mai are nicio treabă cu televiziunea, domeniu în care a făcut senzaţie ani la rând, Dan Diaconescu face ce face şi tot reuşeşte să surprindă! De curând, paparazzii Spynews.ro l-au prins pe celebrul om de televiziune, într-o ipostază inedită, în timp ce soacra făcea piaţa!

Pentru că este cunoscut faptul că când eşti boss, stai şi te relaxezi! Motiv pentru care, fix așa a făcut şi Dan Diaconescu! În timp ce mama soţiei sale făcea cumpărăturile şi alegea preparate care mai de care, pentru mesele în familie, fostul om de televiziune o aştepta în maşină, extrem de relaxat.

Iar pentru că pe străzile din Bucureşti se pot întâmpla multe, Dan Diaconescu a avut parte şi de o discuţie extrem de interesantă. Staţionat, fostul om de televiziune a fost recunoscut de un bărbat şi au început să discute despre fel şi fel de subiecte.

În tot acest timp, mama soacră făcea cumpărăturile, iar după ce a terminat, femeia şi-a făcut apariţia lângă maşină. Dar pentru că era în febra discuţiilor cu bărbatul necunoscut, Dan Diaconescu nu a dat niciun semn că ar dori să coboare ca să o ajute pe femeie. La vederea acestui lucru, mama soacră şi-a deschis portiera singură şi s-a urcat în autoturismul de lux.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest