Imagini interzise cardiacilor! Andreea Marin, apariție într-o rochie udă și mulată, cu sânii la vedere/ VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Andreea Marin cu siguranţă a lăsat pe toată lumea cu gura căscată! Zâna şi-a cucerit fanii cu cele mai recente apariţii din exotica vacanţă din Bali! După un an plin de proiecte care mai de care, vedeta a simţit nevoia să petreacă mai mult timp în natură, să mediteze şi să se relaxeze. Totul departe de România, în Bali.

''Raiul din Bali'' aşa cum l-a numit Andreea Marin, destinaţia la care a pătruns cu greu din cauza obstacolelor, a fost şi mai mult apreciat după câteva ore de yoga! Vedeta şi-a delectat fanii cu o imagine extrem de sexy pe instagram, iar în mesajul cu care a venit însoţită fotografia, „Zână” a povestit cum şi-a luat inima dinţi şi s-a relaxat sub o cascadă descoperită chiar de ea.

„Am ajuns hoinărind cu motorul pe cărări nebatatorite de munte, pana într-un loc unde nu mai puteam înainta. Am urmat pietrele așezate în chip de scări ce coborau într-o vale adâncă de unde auzeam susurul unui râu, i-am urmat cursul prin natura sălbatică, zgomotul apei se intețea și am bănuit ca acolo se ascunde o comoara: un colt de rai! În curând, filmul acestei mici aventuri în Bali!”, a scris Andreea Marin, pe Instagram.

Îmbrăcată într-o rochie neagră, lungă și mulată, care cel mai probabil are și un dublu rol de costum de baie, vedeta și-a luat inima în dinți și s-a relaxat sub o cascadă. Imediat valuri de aprecieri au venit din parte fanilor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest