Imagini senzaționale cu Florin Pastramă! Cum este tratată „moștenirea” de la Ilie Năstase, de omul de afaceri/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Pe banii lui, Florin Pastramă a dus căţeluşul lui Brigitte, moştenit de de la fostul soț, Ilie Năstase, la o clinică veterinară să aibă grijă de el cum trebuie. Ba chiar era la un pas să o păţească din cauza faptului că nu a vrut să se murdărească "pufoşenia" soţiei pe lăbuţe. Iar totul s-a petrecut sub ochii paparazziilor Spynews.ro.

Grăbit ca patrupedul să fie văzut de specialiști, Florin Pastramă parcase mașina fix unde nu trebuia. Mai exact, în dreptul unei porți pe care scria „nu staționați!”. Și când să își vadă de treabă, hop, a apărut proprietarul căruia îi blocase calea de acces. Însă omul de afaceri a scăpat basma curată, după ce bărbatul i-a explicat frumos situația.

Astfel că soțul lui Brigitte nu a stat pe gânduri, s-a urcat la volanul bolidului și a parcat câțiva m mai încolo, însă nu înainte să se asigure că nu va mai avea parte de vreo „peripeție”.

A scos cățelușul soției din portbagaj și a intrat în clinică. După minute bune, Florin pastramă a ieșit împreună cu patrupedul, dar când să plece acasă, si-a dat seama că uitase medicamentele. Astfel că l-a băgat în portbagaj și s-a întors în cabinetul medicului veterinar să le ia, nu de alta, dar trebuia să ducă la bun final sarcina dată de Brigitte.

Într-un final a terminat treaba și a pornit spre casă și probabil din grabă a uitat sa semnalizeze, dar așa cum ne-a obișnuit, și de data asta norocul a fost de partea lui, căci nu era niciun om al legii prin preajmă, potrivit Spynews.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest