Imagini senzaţionale cu momentul în care Ramona Olaru fost cerută în căsătorie de Cuza! VIDEO

 

Ramona Olaru şi Cuza au fost protagoniştii unui moment de-a dreptul incredibil! Frumoasa asistentă de la „Neaţa cu Răzvan şi Dani” a fost cerută în căsătorie de liderul trupei „Noaptea Târziu”, iar noi am prins pe camera de filmat toate momentele de senzaţie din seara magică!

Ramona Olaru şi Cuza trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, astfel că nu este de mirare că vlogger-ul i-a adresat marea întrebare. Vizibil emoţionată, blondina a fost luată prin surprindere de cererea în căsătorie, mai ales că totul a avut loc în timpul unui eveniment la care au fost invitaţi.

După reacţiile lor, toată lumea şi-a dat seama că a fost o glumă pusă la cale de Cuza, împreună cu prietenii de la „Noaptea târziu”, iar ca să nu se creeze un moment cringe, Ramona Olaru a intrat glumiţă în care Ramona Olaru a intrat în joc.

"Vrei să fii soția mea? Mă abțin de la orice tip de comentariu, vreau să-ți văd reacția. Tu vrei să te măriți cu mine? Eu vreau, bineînțeles. A fost foarte greu să mă organizez. Eu vorbesc serios. Eu o iubesc, dar nu vreau să fim penibili, încerc să intru doar cu un sfert de picior să văd ce se întâmplă.", a spus Cuza.

Nici Ramona Olaru nu s-a lăsat mai prejos în privința declarațiilor de dragoste: "Da! Ai vrut să faci o glumă sau ceva? Eu am băut trei shot-uri de tequilla. Eu nu cred. Am ajuns aici în punctul acesta, mulțumesc tuturor fanilor mei și familiei și mulțumesc baby că te iubesc. Nu mai pot după dragostea ta. Vorbești serios? Eu mă așteptam la altceva cu cererea în căsătorie. El mi-a zis că o să se întâmple asta când o să fie foarte sigur că își dorește."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest