Imagini senzaționale de la nunta lui Flick cu Denisa Hodișan! Ce surpriză uriașă i-a pregătit prezentatorul, soției sale/ VIDEO

 

Flick și Denisa și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu, iar noi avem imagini emoționante din Biserică și filmări spectaculoase de la petreceri. Mai mult de atât, am aflat și ce surpriză uriașă i-a făcut prezentatorul proaspetei sale soții, imediat după nuntă!

Flick și Denisa Hodișan au devenit soț și soție, atât în fața legii, cât și în fața Divinității. Cei doi au fost protagoniștii unei ceremonii religioase restrânse, unde au fost invitate numai cele mai apropiate persoane din viața lor.

Anunțul că s-au căsătorit religios a fost făcut abia la o zi după ce marea ceremonie a avut loc, prin publicarea unor imagini imortalizate de fotografi, în timp ce se aflau în fața altarului. La scurt timp după, internetul a fost împânzit de filmări și fotografii de la petrecerea de pomină pe care au avut-o pentru celebrarea faptului că au devenit soț și soție și în fața lui Dumnezeu, iar clipul de mai jos stă drept mărturie.

Ce surpriză uriașă i-a pregătit Flick, Denisei Hodișan

Imediat după nuntă, Flick a plecat înapoi la București, iar Denisa a mai rămas o zi la Oradea pentru a rezolva câteva treburi. Cei doi s-au reîntâlnit, iar proaspăta soție a prezentatorului TV a avut parte de o surpriză de proporții din partea acestuia.

Extrem de romantic, Flick a umplut dormitorul casei sale cu baloane roșii, cu mesaje precum „Bine ai venit acasă!” și „Te iubesc”, dar și cu un buchet imens de trandafiri pe care l-a așezat pe pat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest