Imagini șocante cu Irinel Columbeanu! Ce l-a împins lipsa banilor să facă/ VIDEO

 
+5 click pentru
galerie

Paparazzii Spynews.ro au filmat imagini socante cu Irinel Columbeanu. Se uită la prețuri de două ori înainte să cumpere un produs. Vedem cum și-a făcut praf toată averea de 150 de milioane de euro și din ce a ajuns să trăiască acum.

Când era tânăr fecior, era feblețea fetelor. Acum lucrurile s-au schimbat total. Irinel Columbeanu a ajuns să își chibzuiască fiecare bănuț. Afaceristul a fost lăsat fără avere. Inclusiv fără bolizii scumpi și fără celebrul palat de la Izvorani. Acum locuiește într-un apartament și este foarte atent la banii pe care îi are pe mână, iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie.

Irinel Columbeanu a fost surprins la cumpărături, iar în plimbarea lui printre raioane a oprit și la raftul de băuturi, acolo unde a zăbovit o perioadă pentru a analiza atent selecția oferită, dar și prețul produselor. Acesta s-a cumpărat de două ori înainte de a cumpăra ceva, iar multe dintre produsele pe care le-au ales, aveau preț redus. La final, Irinel Columbeanu a ieșit din magazin cu un cărucior mai mult gol.

După ce a ieșit din magazin, Irinel Columebeanu a depozitat toate produsele intr-o sacoșă, iar apoi a urcat la volanul mașinii sale, la mâna a doua, pe care a achiziționat-o după ce a pierdut bolidul de lux cu care facea senzație. A plecat și s-a îndreptat către apartamentul cu două camere în care stă în chirie, din zona Colentina, după ce a fost evacuat din vechea locuință din cauza datoriilor de 1500 de lei la întreținere.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest