Imagini șocante cu iubitul Margheritei de la Clejani! A fost snopit în bătaie, în trafic, din cauza unei datorii mai vechi/ VIDEO

 

Noi informații șocante ies la iveală despre presupusul iubit al Margheritei de la Clejani. După ce s-a aflat că i-a fost deschis un dosar penal din cauza consumului de droguri, în urmă cu ceva timp, iată că la suprafață au apărut alte detalii, la fel de cutremurătoare, care completează perfect puzzle-ul scandalului în care este implicată fata Clejanilor.

Toată vina pentru comportamentul extrem de dubios al Margheritei din ultima vreme a fost aruncată în cârca lui Theodor. După ce fata Clejanilor a mărturisit că motivul din cauza căruia Drug Test-ul a ieșit pozitiv a fost din cauza unor pastile pe care le-a luat de la farmacie, coincidență sau nu, au apărut informații precum presupusul iubit ar furniza rețete medicale false pentru a obține medicamente care nu pot fi eliberate fără prescripția unui medic.

Mai mult decât atât se pare că cele menționate anterior nu sunt singurele probleme ale lui Theodor. Presupusul iubit al Margheritei a fost și protagonistul unei reglări de conturi, în trafic, acum ceva vreme. În timp ce mașinile erau oprite la semafor, doi tineri au început să controleze toate autoturismele pentru a-l depista pe tânăr și pentru a recupera o datorie mai veche de 1.500 de euro. Odată ce l-au identificat, Theodor a fost bătut cu bestialitate chiar în văzul tuturor, pe străzile din Capitală.

Accidentul Margheritei a fost provocat intenționat?

Invitat în platoul emisiunii Xtra Night Show, Eduard Fânăreanu, cumnatul agresorului și Aurel Moldovan, avocatul acestuia, au dat detalii importante din istoria tânărului Theodor care, pe zi ce trece, devină o figură tot mai controversată și legată de scandalul în care este implicată Margherita.

Aurel Moldovan este de părere că toată drama prin care trece fata Clejanilor la ora actuală a fost provocată de Theodor, fiind în strânsă legătură cu autoritățile pentru a depissta persoanele publice care consumă substanțe interzise.

„El caută victime. Ar putea fi o victimă, să nu fi știut că pică în capcana acestuia, și atunci el să beneficieze de reduceri de pedepse”, a afirmat avocatul Aurel Moldovan.

Alte detalii de-a dreptul șocante din trecutul presupusului iubit al Margheritei au fost scoase la iveală chiar de cumnatul acestuia care a dezvăluit că din cauza dependenței de substanțe interzise a devenit atât de violent, încât umbla cu un electroșoc după el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest