Imaginile anului cu Gigi Becali! A ieșit cu bolidul de 200.000 de euro la păscut cu oile! VIDEO

 

Gigi Becali este un exemplu de om care nu a uitat de unde a plecat... Latifundiarul din Pipera a mers în "inspecție" la mioarele sale, dar nu aşa oricum, ci cu bolidul de 200.000 de euro, că doar unul este Gigi Becali. Iar paparazzii Spynews.ro au surprins imagini senzaţionale cu milionarul.

Dis-de-dimineță, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe afacerist în timp ce se îndrepta spre oile sale. S-a urcat în bolidul său de 200.000 de euro și înainte de a ieși din curte, a fost oprit la poartă de cătrei doi bărbați cu care a stat, preț de 20 de minute, la discuții, dupa care și-a continuat drumul.

Ajuns în „inspecție” la mioare, Gigi Becali s-a plimbat puțin pe pajiște, printre ori, cu mașina sa de sute de mii de euro. La un moment dat a apărut și ciobanul care l-a salutat și i-a adresat câteva cuvinte. După ce a mai dat câteva ture în jurul mioarelor, latifundiarul din Pipera a coborât din bolidul său de lux și a început să le admire.

Iar pentru că o asemenea vizită nu putea fi făcută îmbrăcat în costumele elegante cu care ne-a obișnuit, Gigi Becali a optat pentru o ținută sport, formată dintr-o pereche de pantaloni de trening și o vestă. Și pentru că voia să își vadă miorițele mai de aproape, Gigi Becali a luat-o la pas printre cele de care a avut grijă ani la rându’, semn că nu a uitat de unde a plecat, iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro vorbesc de la sine.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest