Împăcare surpriză! Alex Bodi s-a întors la Daria Radionova

 

Viața amoroasă a lui Alex Bodi suferă schimbări într-un ritm amețitor! Mai ieri sărbătorea cu Ema Uta eliberarea din arest, dar se pare că acel capitol s-a încheiat, iar afaceristul s-a întors în brațele unei foste iubiri. Iată semnele care arată că fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-a împăcat cu Daria Radionova!

Alex Bodi nu rezistă tentației când află că o fostă iubită este ”liberă de contract”. Nici bine nu s-a despărțit Daria Radionova de logodnicul său Pooyan Mokhtari, că afaceristul a și trecut la atac. Se pare că Ema Uta este deja de domeniul trecutului, iar Bodi își continuă obiceiul de a se întoarce la fostele iubite. Află detaliile împăcării!

Totul indică o împăcare între Alex Bodi și Daria Radionova. Afaceristul nu se poate abține să nu se întoarcă la fostele iubiri, iar rusoaica nu l-a refuzat. Deși nu s-au postat împreună, cei doi și-au dat tag în același loc.

Cel mai probabil, frumoasa șatenă a vrut să-și marcheze teritoriul, iar postarea a fost un mesaj subtil pentru Ema Uta sau alte femei care au mai căzut pradă farmecelor afaceristului. Acum câteva zile, Bodi petrecea alături de make-up artist după eliberarea din arest, dar Daria a arătat lumii întregi că tot la ea se întoarce.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest