Împăcarea a dat roade! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se pregătesc să devină părinți, după divorțul controversat/ VIDEO

 

Rezumatul relației lui Alex Bodi și a Biancăi Drăgușanu sună cam așa: s-au iubit, s-au certat, s-au împăcat, au divorțat, iar acum sunt împreună, din nou. Cei doi au revenit din peisajul, din care, nu au dispărut niciodată și au planuri mari!

Bianca Drăgușanu a dezvăluit, într-un interviu exclusiv pentru Antena Stars, că este dispusă să șteargă cu buretele toată drama de care a avut parte cu Alex Bodi și să-i mai dea o șansă.

 „Eu sunt supărată, rănită, dezamăgită, dar sunt de acord să îi dau un timp în care să văd că ceea ce spune este echivalent cu ceea ce face. Vreau să îmi dea o dovadă a maturității și să îmi demonstreze că se poate schimba și i-am promis că o să îi acord această șansă, ca să văd dacă se poate schimba. Eu doar îmi doresc să văd fapte înaintea vorbelor și încerc să cred că tot ceea ce spune este în concordanță cu ceea ce vrea să facă. ” a spus Bianca Drăgușanu, cu puțin timp în urmă.

Și după împăcarea, la fel de controversată ca toată relația lor amoroasă, se pare, că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se gândesc să aducă pe lume un copil, mai ales că afaceristul a dezvăluit că se simte pregătit să devină tată. Și nu doar atât! Ci să se si recăsătorească, dar de data aceasta, să aibă parte de un eveniment grandios așa cum și-l dorea blondina, înainte de divorț.

Ce spunea Bianca Drăgușanu despre Alex Bodi, după divorț

Bianca a povestit cu lux de amănunte, un episod destul de recent, de la începutul lunii decembrie, perioadă în care ea și Bodi să divorțeze pentru prima oară, însă, pe drumul spre aeroport pentru o călătorie în Viena, a avut loc un episod violent.

„În ziua în care el mă ducea pe mine spre aeroport, pentru că nu a reușit să mă convingă în niciun fel, am început să ne certăm, a început să mă jignească. Eu am ripostat și el mi-a dat un pumn în față. Și m-a luat de cap și m-a dat cu capul de geamul mașinii. Și m-a trimis așa acasă, toată lovită și toată spartă. Este singura dată când m-am dus la Poliție”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Spynews.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest