Împăcarea anului în showbiz? Mihai Mitoşeru şi Noemi, semnul că vor să îşi mai dea o şansă/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Şi-au spus adio după 13 ani de relaţie, dar iată că acum, Mihai Mitoşeru şi Noemi vor să îşi mai dea o şansă! Pentru că sentimentele pe care şi le-au purtat, mai bine de un deceniu, nu s-au risipit, cei doi sunt pe punctul de a uita tot ce a fost rău în trecut şi de a se reîmpăca.

Vestea că Mihai Mitoşeru şi Noemi au divorţat a şocat pe toată lumea! Chiar dacă în faţa tuturor părea a forma unul dintre cele mai stabile şi sudate cupluri din showbiz, adevărul a fost cu totul altul! Fără să încheie relaţia cu prea mare tam tam, cei doi au decis să semneze actele de divorţ pe cale amiabilă, după care fiecare şi-a văzut de drumul lui. Dar asta nu a durat prea mult timp!

Recent, Mihai Mitoşeru a făcut dezvăluirea care avea să îi pună pe toţi pe gânduri! Actorul a mărturisit că de mai bine de o lună, se întâlneşte cu fosta soţie, atât pentru a discuta problemele care au dus la decizia de a se despărţi, cât şi despre ce se întâmplă în vieţile lor la ora actuală.

Şi ca să nu lase loc de dubii, Mihai Mitoşeru a ţinut să mai menţioneze faptul că deşi se gândesc să se împace, vor să o ia pas cu pas, fără să se grăbească, pentru a nu regreta mai târziu!

Ce spunea Mihai Mitoşeru despre despărţirea de Noemi

Anunţul separării de partenera care i-a fost alături timp de 13 ani a fost făcut chiar de Mihai Mitoşeru, prin intermediul unui mesaj pe contul său de socializare.

"Am avut bunul simț să ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp și nu mai pot să fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am hotărat ca săptămâna viitoare să mergem la notar și să divorţăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei! Știu că ne iubim (e greu să treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (și au fost multe în 13 ani!) și vreau să fie fericită toată viață (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pt mine! 💔", a scris Mihai Mitoşeru pe Facebook.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest