În plină pandemie de coronavirus, soția lui Gică Popescu are grijă de afacerile familiei! Carantina nici nu intră în discuție/ VIDEO

 

Epidemia de coronavirus a băgat oamenii în casele lor. Cu toate acestea, mai sunt persoane care se încumetă să iasă afară din casă pentru a-și rezolva anumite treburi. Este și cazul soției lui Gică Popescu! În plină epidemie de COVID-19, Luminița Popesscu nu acceptă carantina, iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau drept mărturie.

Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe soția lui Gică Popescu, în drum spre birou. Femeia nu pare] să ia în calcul nicio formă de carantină și se dedică total muncii. Ajunsă în fața clădirii, acolo unde are biroul, Luminița Popescu s-a dat jos din bolidul primit cadou de la soțul său, după care a început să își strângă actele, semn că are mult de muncă în această perioadă critică.

Dar ce ne-a atras atenția, în afară de ținuta de ultimă modă pe care o poartă, a fost accesoriul pe care Luminița Popescu îl avea la ea: un termos pentru cafea. Ceea ce ne duce cu gândul că soția "Baciului" are oarecum o teamă în această perioadă. 

Cum a cunoscut-o Gică Popescu pe soția sa 

"Am o căsnicie frumoasă de aproape 20 de ani! Am cunoscut-o la Barcelona. Am venit în vizită la sora ei, adică la soția lui Gică Hagi. Iar Gică era într-o perioadă nu prea bună. Și voiam să îl mai destind și am făcut un grătar. Mari era însărcinată cu primul copil. Iar atunci mi-a spus că este și cumnata mea la mine. Și atunci i-am cerut lui Gică numărul ei de telefon, dar el mi-a zis că nu se bagă și să mă descurc." a spus Gică Popescu, în urmă cu ceva timp pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest