Încă o graviduţă în showbiz! Una dintre cele mai cunoscute fete de oraş a dat marea veste! VIDEO

 

A fost una dintre cele mai controversate fete de oraş, era mereu prezentă în viaţa mondenă Capitalei şi chiar a trăit o iubire cu un fotbalist celebru. După ce a dispărut din lumina reflectoarelor, a ales să se axeze pe viaţa de familie, iar dacă nu ne credeţi, imaginile de mai jos stau drept mărturie.

Alexandra Enăchescu, căci despre ea este vorba, a trăit o poveste controversată de dragoste fotbalistul Cristi Pulhac, dar acum s-a făcut fată de casă. Frumoasa brunetă se iubeşte cu un milionar care o plimbă peste tot prin lume, iar acum mai discretă ca niciodată cu viaţa personală, se bucură la maximum de tot ce trăieşte.

Ajunsă pe una dintre cele mai de fiţe insule, frumoasa şatenă se bucură la maxim de soare, nisipul fierbinte şi peisaje de vis.Iar pentru o aşa vacanţă de o săptămână, milionarul a scos din buzunar în jur de 5.000 de euro..dar nu putem spune că nu merită, având în vedere că ceea ce oferă însulele Seychelles, reprezintă o experienţă de neuitat!

Şi nu doar atât! Alexandra Enăchescu merită tot ce este mai bun, cu atât mai mult cu cât îi va aduce pe lume un copil. Da, aţi auzit bine! Culmea, nu şatena a fost cea care a făcut anunţul, ci Laurette, care a ţinut să o felicite public.

„Felicitări, frumi! Sarcină uşoară” a fost mesajul pe care l-a scris Laurette, în secţiunea de comentarii, la poza postată de frumoasa Alexandra Enăchescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest