Incendiu de proporţii în Mamaia! Clubul lui Joshua Catellano s-a făcut scrum! Imagini incredibile de la faţa locului VIDEO

 

Fostul club Bamboo din Mamaia pe care îl deţine Joshua Catellano s-a făcut scrum. Un incendiu violent a izbucnit după ora 1 și a fost observat de mai mulţi martori. Din fericire, clubul era închis, dar înăuntru erau câțiva angajați, care au reușit să iasă la timp, forţându-l pe unul dintre ei a să sară pe fereastră.

Clubul din nordul staţiunii Mamaia a fost făcut scrum şi pulbere, după ce puțin după miezul nopţii, a izbucnit un incendiu de proporţii. Mai multe persoane care au văzut ce s-a întâmplat au sunat la 112 şi au anunţat catastrofa.

În puţin timp, şapte autospeciale de stingere şi o autoscara au intervenit pentru stingerea acestuia, dar din cauza faptului că s-a extins extrem de repede, a mai fost nevoia de intervenţia a încă două autospeciale de la serviciile private de pompieri.

Clădirea a fost devastată intergral, într-un timp extrem de scurt. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu răniţi, ci doar cu pierderi financiare. Clubul era închis de ceva timp, tocmai pentru că nu aveau autorizaţie pentru securitate la incendiu, ci doar avizul. Cauza de la care a pornit incendiu, rămâne încă necunoscută.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest