Incredibil, dar adevărat! Bill Gates a prezis apariţia pandemiei de coronavirus, încă din 2016! VIDEO

 

Unul dintre cei mai puternici oameni ai planetei, miliardarul Bill Gates, a făcut previziuni sumbre despre pericolul apariţiei unui virus global, încă din 2016. Prezent la o conferinţă, Bill Gates a atras atenţia asupra faptului că omenirea nu este pregătită să lupte cu o astfel de epidemie şi că pericolul este mult mai mare decât ne putem imagina.

Cu patru ani înainte ca pandemia de coronavirus să existe şi să se instaureze panica pe întreg mapamondul, Bill Gates vorbea în cadrul unei conferinţe Ted Talk, despre cum oamenii nu sunt pregătiţi deloc pentru o criză de natura asta.
„Dacă există ceva care va omorî peste 10 milioane de persoane în următoarele decenii, e mai probabil să fie un virus extrem de contagios decât un război. Nu rachete, microbi.” spunea, în urmă cu patru ani, Bill Gates

Mai mult de atâţ, celebrul om de afaceri a mărturisit toate marile puterni ale lumii s-au focusat în găsirea unor soluţii contra unor războaie nucleare, neglijând totalmente războaiele bacteriologice.

„Un motiv pentru care s-a întâmpla acest lucru este faptul că am invstit sume uriaşe în sisteme care să ne ferească de arme nucleare, dar am investit foarte puţin într-un sistem care poate opri o epidemie.Nu suntem pregătiţi pentru următoarea epidemie! Este surprinzător cât de puțină pregătire există pentru un așa ceva”, mai spunea afaceristul.

În februarie 2020, Bill Gates a dezvăluit că impactul pe care îl poate avea noul coronavirus dacă ar ajunge să se răspândească în Africa sub-Saharană şi Asia de Sus, ar fi extrem de mare şi „foarte, foarte dramatic”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest