Incredibil, dar adevărat! Simona Traşcă îşi pune silicoane din gaz! „Nici nu mai ştiu câte operaţii am”

 

Simona Traşcă este o veterană a intervenţiilor estetice! Vedeta este rezultatul vizitelor dese la medicul estetician, iar ce vrea să îşi facă mai nou, a şocat pe toată lumea!

Simona Traşcă a mărturisit că a pierdut numărul operaţiilor estetice, dar cu toate acestea, nu vrea să se oprească aici. Blondina a făcut o adevărată pasiune pentru modificările corporale şi faciale, iar aşa că, ori de câte ori apare ceva nou în industria esteticii, nu are cum să rateze! Exact aşa se întâmplă şi cu noua metodă de mărire a sânilor – mai exact, Simona vrea să apeleze la augmentarea prin gaz. Da, da! Aţi citit bine!

”Au apărut niște silicoane șmechere, de ultimă generație, din gaz (n.r. gaz medicinal). Sânii rămân la fel de mari, dar se simt mai natural la pipăit și sunt mai ușori. O să le schimb pe cele pe care le am acum. Ar fi a șaptea operație la sâni”, a povestit Simona Traşcă pentru Click!.

Simona Traşcă este clienta fidelă a cabinetelor medicilor esteticieni, astfel încât nici nu mai ştie numărul intervenţiilor pe care le-a suferit, de dragul frumuseţii. “Nici nu mai știu câte operații am. Cea mai grea a fost cea de la fund. Parcă nu era al meu, nu puteam să stau pe scaun după operație. De fiecare dată când ies din sala de operație zic că nu mai fac de-astea și tot nu mă lecuiesc. Eu și la bătrânețe o să fiu o babă nebună, obsedată de operații, nu mă las până mor”, a mai spus blondina pentru aceeaşi sursă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest