Informație de ultimă oră! Ce decizie au luat judecătorii în privința bărbatului care l-a incendiat pe fostul iubit al Oanei Radu

 

Fostul iubit al Oanei Radu a murit incendiat de un vecin în scara blocului. Alin Suflea și-a dat ultima suflare în luna septembrie a anului 2019, după ce timp de trei săptămâni a trecut prin dureri crunte din cauza arsurilor grave suferite. După mai bine de opt luni, judecătorii au decis ce se va întâmpla, deocamdată, cu protagonistul episodului terifiant.

Craioveanul cu mintea diabolică de 32 de ani care i-a dat foc lui Alin Suflea, fostul iubit al Oanei Radu va continua să se afle în arest preventiv, după ce judecătorii au dispus ca autorul cruzimii să fie judecat pentru omor calificat, tentatică de omor și distrugere.

Filmul episodului tragic

În dimineața zilei de 13 august 2019, criminalul a decis să se răzbune pe Alin Suflea, la momentul acela, iubitul Oanei Radu. Se pare că acesta mergea o dată la câteva luni la mama sa, iar în ziua tragediei a fost chiar pentru a susține examenul de licență.

Timp de patru ore, vecinul l-a așteptat pe Alin până a revenit la locuință, uitându-se pe vizor neîncetat. Atunci când a văzut cămurcă scările, inculpatul a aprins materialul textul al unei sticle cu bricheta, pe care a aruncat-o în fostul iubit al artistei.

„În urma impactului cu betonul, sticla s-a spart, iar substanţa inflamabilă a luat foc, flăcările cuprinzând hainele victimei. Inculpatul a continuat să arunce cu sticle incendiare în direcţia victimei şi în alte locuri de pe casa scării”, au concluzionat anchetatorii, conform gds.ro.

Un alt vecin care a auzit țipetele lui Alin a intervenit pentru a stinge focul dar a fost și el rănit în urma acțiunii. Deși a fost transportat de urgență la spital, Alin Suflea nu a mai avut nicio șansă din cauza rănilor grave pe care le-a suferit, iar pe data de 7 decembrie a decedat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest