Informaţii de ultimă oră! Al 17-lea caz de coronavirus în România confirmat! Imagini exclusive cu pacientul preluat de echipa de intervenţie! / VIDEO

 

Informaţii de ultimă oră! E stare de urgenţă la Spitalul Universitar din Bucureşti! Autorităţile au luat măsuri drastice împotriva coronavirusului. Mai jos vă prezentă imagini exclusive cu pacietul preluat de echipa de intervenție.

Numărul cazurilor de coronavirus creşte pe zi ce trece, iar în momentul de faţă s-a ajuns la 17 cazuri confirmate. Cel mai recent caz din Capitală a fost un bărbat de 60 de ani. Spynews a surprins imaginile în care persoană a fost urcată în izoletă, fiind suspectă de coronavirus. Medicii au intervenit de urgenţă asupra pacientului la Spitalul de Urgenţă din Bucureşti.

Trei dintre persoanele care au devenit victime ale coronavirusului sunt din Bucureşti, iar acum s-a mai adăugat una pe lista virusului ucigaş care a îngrozit întreaga lume. După cele 17 cazuri confirmate de coronavirus, panica s-a instaurat în România. Guvernul Orban a luat deja măsuri drastice de precauţie. Premierul a confirmat faptul că toate şcolile din România vor fi închise între 11 şi 22 martie.

Cine este pacientul cu nr. 17

Bărbatul de 60 de ani care reprezintă cel de-al 17 de caz de coronavirus este ofiţer în rezervă al MAI. Potrivit Observator, bărbatul nu a călătorit în nicio zonă considerată cu risc ridicat de coronavirus. Mai mult de atât, personalul medical care a lucrat în perioada în care a fost internat şi a interacţionat cu acesta, vor fi izolaţi la domiciliu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest