Informaţii noi din autopsia Cristinei Ţopescu! Medicii au găsit medicamente în stomacul jurnalistei

 

Moartea Cristinei Ţopescu a ridicat masive semne de întrebare în rândul tuturor. Trupul neînsufleţit al jurnalistei a fost găsit, duminică seară, în incinta locuinţei sale din Otopeni, după ce autorităţile au fost contactate de o vecină care a sesizat dispariţai de mai bine de trei săptămâni a prezentatoarei tv.

În urma anchetei, noi detalii despre misterioasa moarte a Cristinei Ţopescu au ieşit la iveală. Jurnalista a murit în jurul Anului Nou, iar după finalizarea autopsiei, legiştii au trimis actele în mâna procurorilor. Se pare că medicii au descoperit în stomacul regretatei, medicamente, de unde s-au luat probe pentru a putea face expertiza toxicologică amănunţită.

Din cauza contexului în care a fost găsită Cristina Ţopescu, procurorii au stabilit că moartea jurnalistei este una suspectă. Ancheta este, în continuare, în desfăşurare, pentru a se afla cum anume a murit, regretata ştiristă.

Cine a sunat la 112

Diana Maria, vecina şi o bună prietenă a regretatei jurnaliste, a fost cea care a apelat la numărul de urgenţă, după ce mai bine de trei săptămâni, nu mai ştia nimic de aceasta. Cristina Ţopescu obişnuia să stea destul de mult pe internet, iar absenţa pe reţelele sociale i-a dat de bănuit femeii.

Pentru că era nimic ieşit din comun ca ştirista să nu răspundă cu zilele la telefon, Diana Maria nu a avut motive să se panicheze şi nici să alerteze autorităţile mai devreme.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest