Inna, dezvăluiri despre colaborările cu cei mai importanți artiști ai lumii! „Mă simt super privilegiată” VIDEO

 

Inna este una dintre cele mai apreciate artiste atât în România, cât şi pe plan internaţional. Motiv pentru care numele ei este cunoscut de foarte mulţi artişti consacraţi și mai mult de atât, cu care a ajuns să colaboreze.

În cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, Inna a dezvăluit totul despre cele mai noi colaborări muzicale cu unii dintre cei mai importanţi artişti ai lumii. Cântăreaţa a mărturisit că se simte o norocoasă să se numere printre cei care au oportunitatea să lucreze cu producători, artişti şi compozitori cunoscuţi în toată lumea.

„Mă simt senzaţional, fără cuvinte. Este extraordinar să ai posibilitatea să lucrezi şi să îî cunoşti pe cei mai mari artişti, compozitori, producători ai lumii. Sunt super privilegiată şi mă bucur, sper sa continui așa.” a mărturisit Inna, în cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Totodată, Inna a vorbit şi despre cea mai frumoasă amintire pe care o are din timpul concertelor sale. Artista a povestit momentul când -ia fost celebrată ziua de naştere, pe scenă de echipa sa: „Cred că fiecare concert are ceva special. Îmi aduc aminte ca acum patru ani eram pe o scenă din Mexic când colegii mei mi-au făcut o surpriză şi mi-au adus tort pe scenă şi mi-au scris mesaje emoţionante pe plasmă. Mi s-a părtu foarte tare momentul ăla. Memorabil, cu adevărat.” a spus Inna.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest