Inna, surprinsă într-o ipostază uluitoare! A dat frâu plăcerii chiar pe trotuarele din Capitală/ VIDEO PAPARAZZI

 

Când crede că nu este văzută de nimeni, Inna renunță la lux și la opulență. Chiar și așa, artista rămâne tot o divă. Iar asta nu o spunem doar noi, ci și imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro.

Zilele acestea, paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Inna la volanul bolidului său, în timp ce își aștepta o prietenă în parcare. După ce amica sa a urcat în mașină, cele două au mers către o cunoscută cafenea din București, unde s-au întâlnit cu un prieten. Și dacă vă gândeați că cei doi s-au delectat cu o cafea sau fresh, nici vorbă de așa ceva. Inna și-a luat o bere și o brioșă, pe care a mâncat-o cu poftă lângă cafenea, fără să îi pese de cine ar fi putut să o vadă.

După ce au terminat de savurat ceea ce comandaseră, fetele au plecat de la cafenea și s-au îndreptat către un alt local de fițe cu sushi. Însă nu asta ne-a atras atenția, ci ipostaza în care Inna a ales să savureze preparatele comandate. Vedeta a lăsat deoparte orice rușine și a mâncat pe trotuar, semn că celebritatea nu a schimbat-o în niciun fel, iar dacă nu ne credeți dați play clipului de mai jos!

E mai bogată decât Ilie Năstase

Inna este una dintre cele mai apreciate artiste românce la nivel internațional. Iar anii de muncă sunt răsplătiți pe măsură. Astfel că vedeta a reușit să strângă în conturi nu mai puțin de 20 de milioane de dolari la doar 33 de ani, în schimb ce Ilie Năstase are doar 15 milioane de euro.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest