Ioana Ginghină, îndrăgostită până peste cap de noul iubit! Vor să facă nuntă? „Ne pregătim”

 

Ioana Ginghină este mai fericită ca niciodată! După divorțul fulgerător de fostul soț, actrița iubește din nou și are planuri mari cu noul partener de viață. Să bată clopotele de nuntă în showbiz-ul autohton?

Ioana Ginghină se bucură din plin de toate momentele frumoase alături de fiica ei, cât și de noul iubit. Vedeta a dezvăluit că pandemia de coronavirus i-a prins pe toți trei laolaltă și așa au rămas până în prezent.

”Cristi stă cu noi, ne-am mutat împreună, ne-a prins pandemia împreună, ne-a fost de mare ajutor. Planuri sunt multe însă unele au fost amânate, dar le veți afla la toamnă., a declarat vedeta pentru click.ro.

Și chiar dacă nu a spus dacă are sau nu are planuri de măritiș cu noul iubit, Ioana Ginghină a dezvăluit că se pregătesc de vacanță în Grecia, puțin temătoare, din cauza contextului actual.

"Ne pregătim de vacanță, vrem să mergem în Grecia, acum mergem în Thassos, pentru că n-am fost niciodată. Acum să vedem ce vacanță vom avea cu condițiile astea." a mai spus Ioana Ginghină

S-a împlinit un an de la divorț

Ioana Ginghină este dovada vie că orice femeie rănită poate iubi din nou și poate uita experiențele amare din trecut. La un an de la divorțul de fostul soț, vedeta a mărturisit că încă ține legătura cu acesta, de dragul fiicei lor, Ruxandra, cât și pentru casă.

”Da, s-a împlinit un an de la divorț, dar de la acte, așa s-au împlinit aproape doi de la despărțire. Încă păstrăm legătura pentru Ruxandra, pentru casă.”, a adăugat actrița.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest