Ioana Ginghină, întâlnire de gradul zero între noul iubit şi fiica sa! Cum a reacţionat Ruxandra când l-a cunoscut

 
+3 click pentru
galerie

Iată că soarele a răsărit şi pe strada Ioanei Ginghină! După ce a trecut printr-un divorţ controversat şi mediatizat, frumoasa vedetă iubeşte din nou! Iar pentru că este foarte apropiată de fiica ei, actriţa i-a destăinuit faptul că are un iubit şi le-a făcut cunoştinţă, imediat cum lucrurile au început să devină mai serioase între cei doi.

Chiar dacă în ultima perioadă a decis să fie destul de discretă în ceea ce priveşte viaţa personală, iată că după ce a dezvăluit că retrăieşte fiorii dragostei, Ioana Ginghină nu s-a mai ascuns de ochii curioşilor şi s-a afişat cu partenerul. După ce şi-a făcut fel şi fel de scenarii în cap legate de întâlnirea dintre fiica sa şi partenerul de viaţă, actriţa a rămas cu gura căscată, în momentul în care Ruxandra, nu doar că deja ştia de bărbat din presă, ci şi-a dat şi acordul ca mama să fie fericită, din nou.

„Ruxandra era familiarizată, de asta am început să ieșim, dacă e să se întâmple, asta e, se întâmplă, nu mai e nicio problemă. Adică toată lumea știa, era OK. Când i-am spus Ruxandrei că au apărut pozele nu a avut vreo reacție de genul „Aoleu, vai de mine!”. Știa deja ce se întâmplă”, a dezvăluit Ioana Ginghină, conform Libertatea.

Mai mult de atât, cei trei au sărbătorit Crăciunul împreună, iar întâlnirea a fost una plină de cadouri şi voie bună, după cum a măturisit chiar Ioana Ginghină.

„I-am făcut cunoștință Ruxandrei chiar de Sărbători cu el. Fiind vacanță, puteam să manageriez situația mult mai bine. A fost foarte drăguț, pentru că s-a lăsat cu cadouri, s-a implicat Moș Crăciun, erau luminițe prin oraș și atunci totul a fost foarte frumos”, a mai declarat Ioana Ginghină.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest